Webbify. Puzzelen met Robert

Webbify is het bedrijf van Robert, een jonge en zeer gemotiveerde en getalenteerde webdeveloper met een grote voorliefde voor webapplicaties. Voor Webbify schreven we alle webteksten en gaven we de voorzet voor het ontwerp. Ook namen we testimonials af voor zijn klanten. Het roze, daar is 850 Words niet verantwoordelijk voor trouwens. Dat koos Robert zelf!

Robert is nog student en ambieert momenteel geen enorme groei met Webbify; het is hem puur om de opdrachten en dus de ervaring te doen. Daarom hebben we de teksten geschreven naar hoe hij is, in een zeer persoonlijke, vlotte toon, waarbij we niet teveel uiteenzetten wat een webapplicatie is. De doelgroep, andere applicatiebouwers die hem kunnen inhuren, die zijn namelijk daarvan op de hoogte.

Een greep uit de week

Robert gaf bij het gesprek aan dat hij eigenlijk weinig anders leuk vindt dan webapplicaties. Hij ervaart het als een puzzel die hij moet oplossen. Dat inspireerde ons om zijn website als een puzzel in elkaar te zetten en je zo mee te nemen door zijn verschillende werkzaamheden.

De verschillende programma’s waar hij mee werkt, stonden als lelijke logo’s op zijn website. Daar hebben we een grapje voor ontworpen: “Een greep uit de week van Robert”. Terugslaand op het feit dat hij webapplicaties echt het aller-allerleukst vindt, hebben we zijn week ingericht met al deze programma’s.

Bij 850 Words dachten niet alleen mee over de tekst, maar ook over de presentatie en tone-of-voice. Door de voorgestelde verandering in de volgorde van de website werd het een kloppend geheel. Met de levertijd van de teksten was ik zeer tevreden. Het eindresultaat is erg leuk geworden.

Robert Blinde – eigenaar Webbify