Tekst – tekst in widget

Bij 850 Words schrijven we teksten volgens vast stramien. Op ons kantoor op de Goudsesingel in Rotterdam houden we met jou een strategische sessie, waarin we in een uur ingaan op jouw bedrijf en wat voor teksten je nodig hebt voor je website, brochure, of blog. Deze sessie wordt begeleidt door een van de copywriters van Terra Cacti.

Wij maken aantekeningen. Na deze sessie schrijven wij de teksten. We willen op allerlei soorten manieren leren schrijven. Van “CoolBlue-stijl” tot “zakelijk fris” tot “aansprekend voor een doelgroep van 15 tot 19”. Onze teksten worden nagekeken door Anneke of Sam (dat ligt eraan wie er aanwezig was tijdens de strategische sessie), op stijl en spelfouten. Vervolgens krijg je van ons een review. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Als er nog dingen niet kloppen of niet naar je zin zijn, dan passen we dat aan.

En dan gaan onze teksten de wijde wereld in! We hopen dat je snel merkt hoe leuk het is om met professionele teksten te kunnen shinen binnen jouw netwerk.

Lees hier onze voorwaarden.
We doen ook: Social Mediaen Website