Opblaasexpert. Abraham Peter en Sarah Astrid

Opblaasexpert is een nieuwe speler in de markt van de opblaasspullen en verhuurt onder andere reusachtige Abrahams, Sarahs en springkussens. Voor Opblaasexpert schreven we de webteksten, klantenservice en FAQ en daarnaast ook de standaard e-mails voor hun klanten.

STRATEGIE

Ons doel was deze webshop te laten opvallen in de wirwar van webshops die het internet al rijk is. Door het net even anders te doen wilden wij Opblaasexpert bijzonder maken. Daarom creëerden we persoonlijkheden voor alle Abrahams en Sarahs, zoals Abraham Peter een Sarah Astrid. Ook kozen we ervoor om de bezoeker van Opblaasexpert.nl aan te spreken met ‘je’, om zo de relatie met haar klanten vriendelijk en laagdrempelig te houden.

Sarah ‘Astrid’ (3,5 m)
Astrid was jarenlang 35, maar nu moet ze er toch echt aan geloven, ze is 50 jaar… jong! Ze ziet er een stuk jonger uit en ze voelt zich ook zo. Ze heeft graag vrienden over de vloer, houdt van een feestje en van alle mensen om zich heen. Haar 50e verjaardag – al was het even slikken  – wordt door Astrid dan ook groots gevierd. Een feest met al haar familie en vrienden. Laat de kurken maar knallen!

RESULTAAT

Opblaasexpert was erg blij met de teksten die wij hebben geschreven. Zo stuurde eigenaar Midas Hermann direct na het opsturen van de tekst: “Wauw, dit had ik niet gezien…een boel teksten !! Mooi, ik ga ze morgen aandachtig lezen…”

De volgende dag al kregen we het verlossende antwoord: “Ben door de teksten heen…zagen er goed uit hoor!”