Harvey. Facebook en LinkedIn-blogs

Harvey biedt elke ondernemer de mogelijkheid haar diensten aan te bieden als een strippenkaart. Handig, zeker als je ‘nog even ergens naar moeten kijken’, maar die minuten anders nergens kan declareren. Arnold Iterson, het brein achter Harvey, schakelde ons in voor zowel de websiteteksten als de social. Via Facebook maakten we kenbaar dat Harvey in het leven is geroepen en ultra handig is voor elke drukke maar slimme ondernemer.

Social media zijn natuurlijk een snelle en makkelijke manier om als startende onderneming mensen te bereiken. Wat voor veel ondernemers op Facebook een logische eerste stap is, is het uitnodigen van zoveel mogelijk vrienden om jouw zakelijke Facebook-pagina een like te geven. Met Harvey wilden wij dit eens anders aanpakken. Wij vroegen Arnold om eerst zijn persoonlijke profielfoto te veranderen in het logo van Harvey. Profielfoto’s doen het altijd goed op news feeds en genereren veel likes en aandacht. Door alleen zijn profielfoto te veranderen en te linken naar de Facebook-pagina van Harvey, ontving hij al meer dan 40 likes in één keer.

Voor de socials van Harvey stelden we een contentagenda en een stijlboek op. We spraken af dat we elke week drie social posts maken en elke maand een blog posten. Zo hoeft Arnold amper meer om te kijken naar het monster dat social media heet. Dit doen wij voor een vast bedrag van 250 euro en een duimpje omhoog van Arnold voor iedere Harvey post. De gekozen stijl voor Harvey is professioneel, maar met de belangrijke toevoeging dat elk bericht één opvallend element moet hebben. Fris zakelijk, noemen wij dat.

Elke week maken Arnold dus blij met een aantal posts voor Harvey. Nu wil je natuurlijk weten hoe dat klinkt.

Dag van de Arbeid! Maar liever niet onbetaald toch? Gebreuik Harvey, verkoop je uren in een bundel én maak voor je opdrachtgever inzichtelijk welke uren je waar aan hebt besteed. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.