Oproep

Dit is 850 Words, het junior tekstbureau van Terra Cacti

En zoals je ziet: we zijn nog in opbouw. Want 850 Words is een nieuw concept op het gebied van tekst. We gaan teksten aanbieden aan kleine ondernemers tegen een vast tarief, geschreven door een talentvolle junior. Om dat concept goed te laten werken, moeten we daar eerste even goed over nadenken.

En dat begint bij de doelgroep. 850 Words is er voor kleine bedrijven met een klein communicatiebudget van ongeveer 1000 euro per jaar, die offline opereren. De maatstaf is daarbij eigenlijk: had je bedrijf ook bestaan in de jaren negentig, of was je product of dienst toen heel anders? De doelgroep zijn dus de personal coaches, yoga studio’s, bakkers, loodgieters, makelaars en ga maar door. Juist, precies die bedrijven die normaal geen teksten zullen kopen, want de website is al duur zat. En schrijven kan iedereen wel. Althans, letters achter elkaar zetten in de – meestal – juiste volgorde, dat kan iedereen wel.

Tekst is dus eeuwig uitgestelde kostenpost. En dat vinden wij op onze beurt weer eeuwig zonde. En daarom gaat onze junior-copywriter een onderzoek doen naar de doelgroep. Dus ben jij een kleine ondernemer;
heb je een specialisme dat zich voornamelijk op offline richt;
en heb jij een communicatiebudget dat de 1000 euro niet ontstijgt; en
heb je niet eerder teksten uitbesteed?

Dan zouden we het te gek vinden als je meedoet met het onderzoek van Jennifer Smit. Je krijgt in ruil een kleine presentie en Jenny’s eeuwige dank.

Groetjes, Anneke, Sam, Jennifer & Sabine
thumbnail_PicsArt_1485118764707