Laat ons maar aan de haal gaan met je website of je social.

Ergens snappen we wel dat het uitbesteden van tekst niet altijd on top of mind is. Je huurprijs is aan de hoge kant, een tof uitziende website is tegenwoordig geen overbodige luxe en bedrijfsfoto’s kunnen ook altijd nog goed van pas komen. Daarbij ken je alle zesentwintig letters van het alfabet, dus een ‘over mij’ typen, dat lukt je nog wel op een vrije avond. Geld uitgeven aan tekst komt ooit nog wel, dacht je.

Wellicht denk je daar nu anders over, want je zit toch maar mooi op onze website.

Lastig hè! Gelukkig zijn wij, de junior-copywriters van 850 Words, er! Wij zijn een kei (of in wording) in het schrijven van website-teksten en social-mediaberichten. Jouw opdracht is onze case. Samen met ervaren copywriters en journalisten Anneke Kortleve en Sam Himmit duiken we met jou een strategische sessie in, waarin we jouw product of dienst onderzoeken. We bepalen de tone of voice en vervolgens schrijven wij de teksten. Anneke & Sam houden een oogje in het zeil en beoordelen hoe wij het hebben gedaan.

Het resultaat? Goede teksten, een goede prijs.
En natuurlijk steeds betere copywriters!

Als je bij ons teksten afneemt, dan kunnen we je ook helpen met je website. We hebben daarvoor contact met een superfijne webdesigner, Robert Blinde, en geven je de keuze uit tien superfijne templates. Wij kunnen je helpen met het vullen en beheren van de website. Zo is dat online gaan eigenlijk helemaal niet meer zo spannend als je dacht, toch?

Hier kun je ons wel bij gebruiken:

TekstSocial mediaWebsite