We bouwen je website. De thema's van Codestag, geïmplementeerd door Webbify, gevuld door ons.

Deze website is best wel mooi he? En heb je die van Terra Cacti gezien? Of van We Are North, Jelle Simons of Ren Lenny Ren bijvoorbeeld?

Dit zijn websites in opdracht van Terra Cacti gebouwd met een template* van Codestag en geïnstalleerd door Webbify.

We zijn groot fan van Codestag. Dit ontwerpbureau uit Griekenland heeft verschillende templates voor WordPress. De gemene delers van deze websites zijn een heldere stijl, een eenduidige opbouw en ze werken met (oké sorry, we willen niet te technisch worden, maar dit is wel echt zo) slimme zelf-ontworpen plug-ins. Ook werkt Codestag niet met Visual Composer, een tool die handig líjkt, maar uiteindelijk ongeveer even goed fungeert als een piepende V-snaar: bloedirritant.

We zijn ook fan van Webbify, het webbureau van Robert Blinde. Robert is een goede en betrouwbare developer. Hij regelt zonder omhaal de hosting, registratie en installeert het template. En hij is een soort orakel voor ons op het gebied van websites. Hij weet alles, of hij weet het binnen vijf minuten.

TerraCacti is inmiddels vrij goed met de templates van Codestag en heeft besloten om ook deze templates aan te bieden via 850 Words. Hoezee!

Dus als jij bij ons teksten afneemt, dan kun je ervoor kiezen om dat te combineren met een website van Codestag. We maken samen een functioneel ontwerp. Robert installeert het thema naar het functioneel ontwerp en wij vullen je website met de teksten die wij schrijven. We gebruiken jouw beeld, of anders een paar leuke stockfoto’s. Dat kan je later altijd nog aanpassen.

Voorwaarden.

  1. Je neemt teksten bij ons af.
  2. Je kiest voor een template van Codestag. Je mag kiezen uit de thema’s Mono, Carbon, Raiden, Higgs, Blink, OM, Skillt, Ink, Meth, Doctype, Forest en Cluster. Dus niet de webshops! Webshops kun je wel binnenkort via ons laten bouwen, maar dan alleen in Magento en via een ander bureau (Robert heeft een hekel aan webshops bouwen).
  3. Het template zelf kan je niet aanpassen, je bent gebonden aan het template.
  4. Het template wordt gebouwd naar het functioneel ontwerp dat we hebben opgesteld, latere aanpassingen kunnen wel, maar kunnen soms wel wat extra kosten (heus niet een vermogen, maar wel iets).
  5. Wij vullen de website en leren je hoe je deze kan beheren. Daarna moet je het zelf doen, of een contract met ons aangaan voor tekst en beheer of met een andere WordPresser in zee gaan (de pluspunten: het is supersimpel, iedereen die iets begrijpt van WordPress snapt dit en als je bij ons een beheercontract aangaat, dan kost dat je weinig extra’s).

Hier vindt je de templates van Codestag.

*Een template is een soort half-fabrikaat website. Je hoeft niet zelf te coderen dus.

.