Ballonno. Webteksten en customer-flow

Ballonno is gespecialiseerd in heliumballonnen, niets is te groot of te gek. We schreven alle webteksten, de homepage, bestelproces, productinformatie en FAQ.

Bij het schrijven van de teksten hielden wij constant rekening met de user experience, de gebruikerservaring. Is alles duidelijk voor de klant? Wat wil hij op welk moment in het bestelproces weten? We kozen ervoor om de grote partijen die wel eens hebben besteld bij Ballonno uit te lichten. Ondanks dat het een klein bedrijf is, heeft het toch een paar orders gehad van grote vissen. Daar mag de heliumspecialist best trots op zijn, en een paar grote klanten straalt betrouwbaarheid uit.

We laten je hieronder meekijken naar onze webtekst over aflevering van de ballonnen.

Aflevering

Wij verkopen gebundelde lucht, geen gebakken lucht. Bij Ballonno krijg je direct de mogelijkheden en prijzen voor de door jou gewenste ballonnen. Wil je de ballonnen zelf ophalen? Kies dan de voor jou meest dichtstbijzijnde vestiging: Hendrik-Ido Ambacht (vlakbij Rotterdam) of Hijken (vlakbij Zwolle).

Ophaalservice
Onze service voor kleine bestellingen: spring met de vers gevulde heliumballonnen vanuit Hendrik-Ido-Ambacht of Hijken in de auto of op de fiets en breng ze zelf naar de gewenste locatie. Twee voorwaarden: 1) maximaal 30 stuks en 2) goed de touwtjes vasthouden.

Vul-het-zelf-service
Onze grote heliumcilinder mogen wij niet verzenden per post, maar kun je wel zelf ophalen in Hendrik Ido Ambacht of Hijken. Wij geven je op onze locatie een korte training, zodat je zelf de heliumballonnen veilig kan vullen op locatie. De heliumcilinders zijn navulbaar, daarom zit er op de cilinder een borg van honderd euro. Graag ontvangen we de cilinder binnen drie dagen terug. Natuurlijk zijn we de moeilijkste niet: op verzoek mag je de heliumcilinder ook iets langer bij je houden.

Verzendservice
Ultieme vrijheid: Ballonno verzorgt ook kleinere heliumtanks inclusief ballonnen en lintjes per post. Met deze kleine tanks kun je de ballonnen zelf vullen op het door jouw gewenste moment. Na gebruik hoef je deze tanks niet terug te sturen, die kun je gewoon weggooien. De levertijd is 1-2 dagen.

Volledige vulservice
Gemak dient de mens. Wij komen langs op het door jou gewenste moment, vullen de heliumballonnen op locatie en nemen de heliumcilinders weer mee terug. We kunnen ongeveer honderd ballonnen per uur vullen.

Na het lanceren van de nieuwe website kreeg Ballonno meer bestellingen. Daar zijn wij heus niet alleen verantwoordelijk voor, het nieuwe ontwerp is ook erg aantrekkelijk. Erik is in ieder geval wel in zijn nopjes.