Autosleutel. Webteksten in Coolblue-stijl

Autosleutel is een webshop met een groot aanbod van, je raadt het al, autosleutels. Eigenlijk iets waar je nooit aan denkt en daardoor redelijk onbekend, maar stiekem kan iedereen dit wel een keertje nodig hebben.

Voor Autosleutel schreven wij alle webteksten, van de homepage tot de klantenservices. Van het vervangen van de batterijhouders tot een uitgebreide uitleg over het bestelproces. Alles, werkelijk alles, van A tot Z. Hieronder geven we je een tipje van de sluier.

Koop hier je nieuwe autosleutel of behuizing

Ziet de behuizing van je autosleutel eruit alsof je er zojuist overheen bent gereden? Is de batterij leeg, doen de drukknoppen of doet de startonderbreker het niet meer? Of, het overkomt de beste, is je autosleutel kwijtgeraakt en heb je nu nog maar één autosleutel?

Geen paniek. Bij Autosleutel.nl heb je binnen no-time weer een puntgave autosleutel, alsof je hem gisteren van de dealer hebt ontvangen. Voor een fractie van de prijs van een originele sleutel. Klik op de categorie, lees ons advies en vervang zelf de behuizing, batterij of zelfs de volledige autosleutel. We hebben bijna alle soorten en maten sleutelonderdelen op voorraad in onze webshop.

De klant gaf aan dat zij de teksten graag zouden zien in stijl van Coolblue, een vriendelijke stijl die haar klanten geduldig uitlegt hoe zij zich een weg door de webshop heen kunnen banen. Door het schrijven in deze prettige stijl blijft Autosleutel de concurrenten een slag voor.