Wij zijn er voor die doelgroep die niemands doelgroep is.

Kleine vissen opgelet! 850 Words is een tekstbureau voor bedrijven met een communicatiebudget tot 1000 euro per jaar. Inderdaad: de bedrijven die normaal juist geen teksten kopen, want de website is al duur zat. En schrijven kan iedereen wel. Althans, letters achter elkaar zetten in de – meestal – juiste volgorde, dat kan iedereen wel.

Tekst is hiermee tot eeuwig uitgestelde kostenpost verworden. Dat vinden wij op onze beurt weer eeuwig zonde. En daarom gaan wij ons specialiseren in de doelgroep die in copywrite-land niet als interessant wordt gezien. Hoe we dat doen? Wij gaan voor een vast bedrag teksten aanbieden van talentvolle juniors. Het proces wordt begeleid en de teksten worden nagelopen door de ervaren tekstschrijvers van Terra Cacti. Je wordt als kleine ondernemer dus eigenlijk een soort proefkonijn.

Daar zitten haken aan ogen aan. Zo zijn sommige partijen te ingewikkeld om door een junior te laten schrijven. En de voorwaarden moeten helder zijn. En de tarieven ook. Dat zijn we de komende weken aan het uitzoeken. Daarna komt onze website online.

De kans dat we hier veel winst mee gaan maken is vrij klein te noemen. Wat we wel gaan doen, is meer bedrijven laten inzien wat de impact is van tekst – en dat het niet pas relevant is als je een BV, LtD en GmbH mag inschrijven in het handelsregister. Wij geloven dat op dit terrein nog een hoop winst te behalen valt.

Ook al zit niemand er nog echt op te wachten.